На Закарпатті вперше в Україні пройде "День клієнта" для усіх споживачів газу

На Закарпатті вперше в Україні пройде "День клієнта" для усіх споживачів газу
Святкування відбудеться напередодні Нового року — з 18 до 22 грудня — у 2-х сучасних Центрах обслуговування клієнтів «Закарпатгазу» — в Ужгороді за адресою вул. Погорєлова, 2, — та Мукачеві на вул. Свалявська, 77.

 

У сучасних Центрах обслуговування клієнтів «Закарпатгазу» вперше в Україні пройде «День клієнта» для усіх споживачів газу. Святкування відбудеться напередодні Нового року - з 18 до 22 грудня у двох ЦОКах нового та сучасного зразка – в Ужгороді за адресою вул. Погорєлова, 2 та Мукачеві на вул. Свалявська, 77. 

Усі споживачі газу, які в ці дні завітають до двох Центрів обслуговування клієнтів, у межах першого в Україні «Дня клієнта», зможуть взяти участь в акціях чи конкурсах та стати учасниками розіграшу цінних і корисних подарунків.  Окрім того, смачненькі сюрпризи та яскраві подарунки отримають і наймолодші відвідувачі – дітки, які впродовж цього тижня відвідають Центри обслуговування разом із батьками. 

«Ми турбуємося про наших клієнтів, тому започатковуємо нову традицію – відзначення «Дня клієнта». Таке свято у нас проводиться вперше. Дати обрані не випадково: адже передноворічний час – це період подарунків. Таким чином ми хочемо виразити подяку нашим клієнтам за роки співпраці», - розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Закарпатгаз» Тетяна Королович

18 грудня, понеділок

В цей день сувеніри отримають усі споживачі, які відвідають Центр обслуговування клієнтів. Також в понеділок стартує конкурс «Зареєструй собі особистий кабінет». Клієнти, які бажають взяти участь у цьому конкурсі та виграти головний приз – powerbank мають зареєструватися у веб-сервісі на сайті 104.ua під час відвідування Центру обслуговування. Конкурс триватиме до 21 грудня. Переможці (перші три позиції) будуть обрані випадковим чином, за допомогою системи сайту random.org.

19 грудня, вівторок

В цей день сувеніри та солодкі гостинці отримають всі діти, які відвідають Центр обслуговування клієнтів. У межах першого в Україні «Дня клієнта» наймолодші споживачі зможуть взяти участь в конкурсах та вікторинах. На переможців чекають цікаві подарунки. Дитяча вікторина «Вірю-не вірю», в цей день, відбуватиметься у два етапи: об 11.00 та о 15.00 за к. ч.

20 грудня, середа

Перші 20 споживачів, які звернуться до фахівців Центру обслуговування клієнтів та відповідатимуть вимогам конкурсу «Сучасний клієнт» (будуть зареєстрованими у веб-сервісі «Особистий кабінет» та систематично (не менш, ніж останні три місяці) передають показання дистанційними сервісами компанії отримають заохочувальні подарунки.  

21 грудня, четвер

В цей день буде визначено переможців конкурсу «Зареєструй собі особистий кабінет». За допомогою ресурсу random.org буде обрано випадкових переможців серед учасників, які впродовж тижня зареєструвалися у веб-сервісі під час відвідування Центру обслуговування клієнтів.

22 грудня, п’ятниця

В цей день відбудеться визначення переможців серед клієнтів, які брали участь в анонімному опитуванні (анкетуванні) та побажали взяти участь у розіграші сувенірної продукції компанії. 

Окрім того в цей день споживачі, які правильно розгадали кросворд та пред'являть його менеджеру з обслуговування зможуть отримати у них свої подарунки.

Прес-служба ПАТ «Закарпатгаз»

 

15 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів