Доларовий шахрай з Мукачева проведе за гратами довгі сім років

Доларовий шахрай з Мукачева проведе за гратами довгі сім років
Засуджений мукачівець ще в листопаді 2008 року взяв у борг у краянина на 1 місяць, під розписку, 30 тисяч доларів США...

 

Вироком Мукачівського міськрайонного суду 48-річного мешканця м.Мукачева, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 190 КК України — шахрайство, тобто заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене в особливо великих розмірах, засуджено до позбавлення волі строком на 7 років з конфіскацією майна.

У листопаді 2008 року шахрай, перебуваючи на території дворогосподарства в Мукачівському районі, санаторії "Карпати", взяв у борг у чоловіка 30 тисяч доларів США на 1 місяць, під розписку.

Не маючи наміру повертати гроші, зловмисник переконав потерпілого в тому, що гарантією виконання взятих боргових зобов’язань є його квартира в Мукачеві, яку він продасть у разі неможливості своєчасно повернути борг. При цьому, навмисно приховав той факт, що квартира належить іншим членам його сім`ї та перебуває в іпотеці банку.

Отримавши шахрайським методом грошові кошти у сумі 30 тис.дол. США, взяте на себе зобов’язання, щодо їх повернення не виконав по теперішній час.

Джерело: Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

15 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів