Студенти ужгордського коледжу здобули чотири призових місця на міжнародному конкурсі в Словаччині

Студенти ужгордського коледжу здобули чотири призових місця на міжнародному конкурсі в Словаччині
14 грудня 2017 р. cтуденти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ взяли участь в міжнародному конкурсі “Sweetcup 2017”, що проходив у м. Пряшів (Словаччина) в Stredna odborna skola obchodu a sluzieb. Змагалися команди кухарів та товарознавців з Угорщини, Словаччини, Польщі та України.

 

Студентка УТЕК КНТЕУ Аліна Шован посіла перше місце у номінації “Торти” (керівник М.М.Перебзяк) Дівчина приготувала торт з натуральних продуктів за рецептурою свого наставника.

Срібло в номінації “Торгівельні працівники” здобули студентки-товарознаці ужгородського коледжу Яна Ялова та Тетяна Човарга. Дівчата демонстрували майстерність пакування подарунків.

Також друге місце посіла студентка товарознавчого відділення коледжу Мирослава Лізак у номінації “Оформлення святкового столу” (керівник Г.М.Данко). Срібну медаль завоював студент спеціальності “Виробництво харчової продукції” Валерій Чайковський у номінації “Десерти”. Хлопець вміло приготував вишуканий смаколик.

Участь команди коледжу у конкурсі відбулася за сприяння директора УТЕК КНТЕУ Л.І.Павлюк та заступників директора М.В.Кияка та Г.М.Данко.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Г.М.Данко входила до складу комісії по оцінюванню результатів робіт торгівельних працівників. Вона також дала інтерв'ю словацькому телеканалу “Маркіза”.

 

16 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів