Змагання-квест на Закарпатті пройшло під "протипожежним" гаслом

Змагання-квест  на Закарпатті пройшло під "протипожежним" гаслом
А саме — "Хай вогонь в серцях палає, а пожежі не буває!".

 

У п’ятницю, 15 грудня, психолог відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення центру забезпечення діяльності У ДСНС України у Закарпатській області Наталія Ісайчик завітала у Воловецьку філію Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді «Арніка», що в селі Нижні Ворота Воловецького району.

Тут, спільно з освітянами, проводилося аматорське спортивно-інтелектуальне змагання-квест,  учасники якого мали послідовно виконати заздалегідь підготовлені завдання командами або окремими гравцями. Квест проходив під гаслом: «Хай вогонь в серцях палає, а пожежі не буває!».

Цей захід, передусім, спрямований на формування в учнівської молоді цілісного ставлення до себе та власного здоров’я. Також дуже важливо було нагадати дітям про безпеку життєдіяльності, зокрема про правила поводження під час пожежі, а також навчити їх оцінювати та швидко реагувати у небезпечній ситуації. Учасниками стали 60 юннатів, які розділилися на шість команд та між собою боролися за перемогу. Під час гри вони вирішували логічні завдання, шукали оригінальні рішення й підказки. Після завершення чергового етапу команди переходили до наступного пункту маршруту.

Усього таких пунктів було шість, а саме: «Загадкова», «Інтелектуал», «Зрозуміло все без слів», «Знайди вихід», «Джерела небезпеки», «Швидке реагування». Квест сприяв активному засвоєнню матеріалу, застосуванню логіки та ерудиції, розкриттю в учасників прихованих якостей. Ігрові завдання викликали масу позитивних емоцій та сприяли розвитку комунікативних якостей дітей. На завершення усіх дітей було нагороджено подяками та зроблено спільне фото на згадку.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

17 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів