Ужгород. У традиційній акції «Пробіжи – Допоможи!» пробігли більше сотні учасників

Ужгород. У традиційній акції «Пробіжи – Допоможи!» пробігли більше сотні учасників
Удвічі більше, ніж торік.

 

Сьогодні, 17 грудня, на площі Театральній в Ужгороді вкотре стартувала благодійно-спортивна акція «Пробіжи – Допоможи!». Цього року участь у забігу взяли понад сотню учасників – приблизно удвічі більше, ніж торік.

Ужгородська спортивна спільнота, об'єднана рухом «Uzhhorod Running Club», знову зібралася, аби зробити добру справу – провести благодійний забіг з метою збору коштів, щоб дітки з малозабезпечених родин мали повноцінне новорічне свято.

Сьогодні учасники могли обрати, як бігти центром Ужгорода: дві дистанції на вибір – 3 або 6 кілометрів. Серед сотні бігунів-благодійників була і команда Ужгородської міської ради, зокрема й заступники міського голови Олександр Білак та Василь Гомонай.

Кожен бігун мав пожертвувати на благодійні цілі 50 гривень. Однак, за словами організаторів, дехто залишав і більші суми, а були й такі, хто просто кидав у скриньку кошти і лишався глядачем спортивного заходу. До забігу долучилися і професійні спортсмени, і аматори, і люди, що просто хотіли зробити добру справу. Бігли і люди, і ведмеді, і пряники.

Прикрасили спортивний загал ужгородські Миколайчики – неодмінний атрибут закарпатських новорічно-різдвяних свят.

Минулого року учасників було удвічі менше, а зібраних коштів нарахували трохи більше 9 тисяч гривень. Зараз триває підрахунок цьогоріч зібраних пожертв.

Акції «Пробіжи – Допоможи!» вже стали традиційними для обласного центру Закарпаття, що не може не тішити з огляду на їх добрі цілі і результати.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

17 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів