Закарпатську молодь не втомлюються профорієнтувати на туристичну сферу

Закарпатську молодь не втомлюються профорієнтувати на туристичну сферу
Так, доцент кафедри туризму УжНУ Надія Чир поспілкувалася зі старшокласниками Мукачівської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів №16.

 

Навчальний семестр підходить до завершення, а на факультеті туризму та МК не втомлюються профорієнтувати закарпатську молодь.

Проблема професійного самовизначення гостро постає перед старшокласниками при формуванні орієнтирів на майбутнє. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів потребують підтримки й кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі.

Тож відповідно до плану профорієнтаційної роботи факультету туризму та міжнародних комунікацій, доцент кафедри туризму Надія Чир  відвідала одну зі шкіл Мукачева.

З її розповідей та роздаткових матеріалів учні 10–11 класів спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів № 16 мали можливість ознайомитися з життям факультету, організацією навчального процесу, особливостями навчальних краєзнавчо-туристичних та виробничих практик, в тому числі й за кордоном.

Особливої актуальності спеціалізація туризмознавців та фахівців з готельно-ресторанної справи набуває саме сьогодні з огляду на геополітичні процеси, що відбуваються в державі. Адже Карпатський регіон упевнено завойовує позиції «туристичної Мекки» країни.

Такі виїзні дні відкритих дверей факультету туризму та міжнародних комунікацій стають доброю традицією підрозділу, адже тут є розуміння, що тільки при активній, послідовній та спрямованій профорієнтаційній роботі можна досягти успіху!

 

18 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів