На Берегівщині поліція вже взялася за порушників – торгівців новорічними ялинками

На Берегівщині поліція вже взялася за порушників – торгівців новорічними ялинками
Дільничний офіцер берегівської поліції, під час патрулювання, склав протокол на чоловіка, котрий здійснював торгівлю ялинками у невстановленому для цього місці.

 

Сьогодні, 18 грудня, дільничний офіцер Берегівської поліції задокументував факт порушення статті 160 Кодексу України про адміністративні порушення, тобто, торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях.

Під час патрулювання вулицями Берегова, правоохоронець побачив як невідома особа продає на вулиці Сечені ялинки. У ході спілкування з порушником, виявилося, що чоловік є мешканцем Хустщини, і до Берегова привіз 90 новорічних дерев, які мав намір продати. На ялинки у нього були при собі документи, що посвідчували законність їх походження, та місце для торгівлі чоловік вибрав не підходяще, тому правоохоронець склав на порушника адмінпротокол за статтею 160 КУпАП. Санція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Нагадаємо, з 11 по 31 грудня, на території області триває операція під умовною назвою «Ялинка». У рамках відпрацювань за цим напрямом, з метою впорядкування централізованої реалізації новорічних ялинок та запобігання їх незаконному вирубуванню у лісових масивах, для правоохоронців визначили додаткові повсякденні завдання. Базуються задачі на контролі за обігом хвойних дерев. Відтак правоохоронці зобов‘язані забезпечити повноту, якість та своєчасність проведення перевірок за зверненнями, а також самостійно фіксувати та доповідати про виявлені особисто факти незаконного використання лісових ресурсів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів