На Ужгородщині діти з родин переселенців отримали солодкі подарунки від Святого Миколая

На Ужгородщині діти з родин переселенців отримали солодкі подарунки від Святого Миколая
Рятувальники Закарпаття привітали дітей із родин вимушено переміщених осіб від імені Святого Миколая.

 

18 грудня, напередодні дня Святого Миколая,  діти з родин вимушено переміщених осіб та на даний час проживають на території Ужгорода та Ужгородського району, отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

У ролі добрих посланців від святого Чудотворця, який обдаровує діточок подаруночками, виступили перший заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Володимир Ціцей, заступник начальника Богдан Ількович та головний фахівець відділу ресурсного забезпечення Анжела Логінова.

Розпочався захід із того, що дітки пригадали хто ж такий Святий Миколай та заспівали про нього пісню. Потім, дітки з родин вимушено переміщених осіб влаштували майстер-клас по малюванню новорічних ялинок та святого Чудотворця.

«Традиційно, одним з найбільш улюблених свят малечі є свято Миколая, який завжди вважався покровителем  дітлахів. Недарма його називають чудотворцем, адже він причетний майже до всіх чарівних і добрих справ. Нехай це свято дарує Вам мир, добро і затишок, почуття людської турботи та атмосфери власної домівки», -  звернувся до присутніх Володимир Ціцей.

Наприкінці заходу закарпатські рятувальники вручили подяку виконавчому директору громадської організації «Неємія» Тетяні Мачабелі, та подякували їй за підтримку та допомогу, яку вона надає всім тим, хто цього потребує.

 Після урочистостей всі присутні отримали солодкі подарунки.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

18 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів