Українець скоїв на кордоні з Угорщиною відразу 2 правопорушення

Українець скоїв на кордоні з Угорщиною відразу 2 правопорушення
Тому наш співвітчизник намагався вирішити проблему за допомогою п’яти тисяч угорських форинтів.

 

Напередодні ввечері 52-річний закарпатець намагався хабарем «купити» прихильність прикордонників у пункті пропуску «Тиса». У такий спосіб він намагався  в’їхати в Україну за паспортним документом іншої держави. Проте, прикордонний наряд «подарунок» не прийняв та закон не порушив.

Чоловік надав на прикордонний контролю одразу два документи - закордонний паспорт громадянина Угорщини та загальногромадянський паспорт громадянина України. Усвідомлюючи, що чинить правопорушення, чоловік, вочевидь, сподівався вирішити проблему за допомогою 5000 угорських форинтів. Від вкладеної у паспорт купюри прикордонний наряд відмовився та доповів про інцидент керівництву.

Відтак, наш співвітчизник відповідатиме одразу за два правопорушення. З метою з’ясування обставин та прийняття правового рішення щодо можливих ознак злочину, передбаченого ч.1 статті 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", прикордонники про даний факт повідомили Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області. Також чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

19 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів