В ужгородця у формі охоронця знайшли пістолет Макарова?

В ужгородця у формі охоронця знайшли пістолет Макарова?
Яким він погрожував іншому чоловіку...

 

Під час охорони громадського порядку військовослужбовцями 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України спільно з працівниками поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області було виявлено та вилучено холодну зброю та наркотичні речовини.

Так, під час спільного патрулювання в місті Ужгороді, 15 грудня, на лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт між двома чоловіками. На місце події виїхав спільний наряд військовослужбовців та поліціянтів. По прибуттю правоохоронці виявили чоловіка у формі охоронця, який в дійсності погрожував іншому чоловіку. У даного громадянина було виявлено предмет, зовні схожий на пістолет Макарова. Чоловіка затримали та передали у міський відділок поліції.

17 грудня, під час патрулювання центром міста разом з працівниками поліції, у присутності свідків у громадянина, було виявлено пристрій для подрібнення наркотичних речовин із залишками сухої речовини зеленого кольору, а також пристрій для куріння та 1 грам сухої подрібненої маси, зовні схожої на марихуану.

Того ж дня, близько 23 години за порушення правил дорожнього руху правоохоронцями був зупинений автомобіль марки ВАЗ-21140. Під час поверхневої перевірки автомобіля в лівій передній дверці було виявлено телескопічний кийок. За участі свідків його було вилучено, чоловіка затримано.

Молодший лейтенант Аліна Новікова

 

19 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів