Інформатики УжНУ роздавали подарунки від Святого Миколая

Інформатики УжНУ роздавали подарунки від Святого Миколая
Викладачі та студенти факультету інформаційних технологій влаштували свято малечі в дитзакладах Батьова та Мукачева.

 

Вітати рідних і близьких з Днем святого Миколая та роздавати подарунки з цього приводу є давньою та хорошою закарпатською традицією. Цього року з ініціативи декана факультету інформаційних технологій Ігоря Повхана, заступника декана з виховної роботи Ігоря Ляха та небайдужих студентів до активної участі у святковому заході долучився факультет інформаційних технологій.

У Батівському притулку

Ігор Лях спілкується з дітьми

Наші інформатики завітали в Батьово – до притулку для дітей служби у справах дітей Закарпатської облдержадміністрації, та в Мукачево до місцевого дитячого будинку-інтернату. Радості малечі не було меж. Загалом, отримали подарунки від факультету інформаційних технологій близько 50 дітей у Батьові та понад 60 – у Мукачеві.

Виступ художньої самодіяльності у Мукачівській школі-інтернаті

Перед дітьми виступили: заступник декана з виховної роботи факультету інформаційних технологій Ігор Лях, голова студентського профкому факультету Роман Бланар та голова студради факультету Станіслав Долик. У відповідь вихованці дитячих закладів виступили з номерами своєї художньої самодіяльності.

Сподіваємося, що захід залишить приємні спогади в серцях вихованців Батівського притулку для дітей та Мукачівської школи-інтернату. Адже добро, посіяне в серцях малюків, обов’язково повернеться сторицею!

 

19 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів