Одяг, який приносить щастя: у чому зустрічати рік собаки

Одяг, який приносить щастя: у чому зустрічати рік собаки
Новий рік вже стукає у двері українців, несучи у святковому кошику радість та злагоду. Войовничий півень, символ року 2017-го, відступає, а на зміну йому приходить доброзичлива, лагідна собака. Щоб прийдешній рік видався успішним і щасливим, зустріти його слід по всім правилам. Важливим моментом стане придбання святкового вбрання: обирайте його, орієнтуючись на смаки й уподобання майбутньої берегині 2018 року. Розібратися в усіх нюансах допоможе зручний сервіс для вигідного шопінгу Shopsy.

 

Довгі блискучі сукні

Щоб принести добробут і злагоду в оселю, слід показати собаці, що ви живите в достатку. У цьому допоможуть довгі святкові сукні, розшиті паєтками або стразами. Тим паче, що цей варіант декору є найбільш трендовим у новому сезоні. Блискучі сукні присутні в колекціях іменитих домів моди: Dolce&Gabbana, Gucci та Guess.

Колір вбрання може бути різноманітним, але не забувайте про відтінки, які найбільше полюбляє собака. Серед них — жовтий, золотий, чорний та всі відтінки вогняних кольорів.

Фасон довгої сукні слід обирати в залежності від типу фігури. Жінкам з комплекцією “пісочний годинник” можна звернути увагу на приталені силуети. Якщо ж ви бажаєте приховати недоліки фігури в зоні талії чи стегон, придивіться до вбрання прямого крою з глибоким декольте.

Сукня Tfnc, 3 217 грн.

Спідниці “бебі долл”

Грайлива собака любить пустощі, як і кожна жінка. Якщо стандартні сукні вам набридли, у Новорічну ніч одягніть комплект з пишної спідниці в стилі “бебі долл” і розшитого камінням корсету.

Бажаючи зробити акцент на довгих ногах, оберіть спідницю довжиною вище коліна. Пишне вбрання сховає широкі стегна, візуально звузивши лінію талії. Яскрава спідниця може бути зшита з об’ємного фатину, мати асиметричну чи рівну форму. Для створення новорічного настрою, доповніть образ блискучими прикрасами: масивними сережками, браслетами-кафами та намистом, інкрустованим кристалами.  

Спідниця Love Republic, 1 032 грн.

Святкові комбінезони

Це раніше комбінезони вважалися суто повсякденним вбранням. Талановиті дизайнери створюють зі звичних силуетів справжні дива! Такий одяг особливо личить високим, струнким дівчатам, роблячи образ ще більш вишуканим.

Бажаючи привернути увагу до красивих плечей та тонких ключиць, віддайте перевагу моделям з відкритою спиною. Зазвичай такі вбрання не мають рукавів та доповнюються лямкою на шиї. Більш консервативні моделі передбачають наявність у комплекті кофтини — однотонної чи контрастної. Трендове вбрання шиють з костюмної тканини або атласу. Ідеальним варіантом для зустрічі Нового року стануть комбінезони яскраво-жовтого чи помаранчевого кольорів.

Комбінезон Asos Petite, 1 606 грн.

Маленька чорна сукня

Маленька чорна сукня була визнана символом аристократизму та елегантності ще за часів Коко Шанель. Варіації такого вбрання сьогодні дуже різноманітні. Воно може бути будь-якої довжини: набагато вище або трохи нижче коліна. Креативні жінки оцінять асиметричні сукні з глибоким декольте. Щоб зробити образ яскравим, вбрання можна доповнити актуальним декором: накладними комірцями, мереживом.

Але класика залишається класикою, тому не слід занадто відступати від початкового варіанту. Новорічне вбрання в класичному стилі має відрізнятися строгістю, гарно сидіти по фігурі. Мінімальна кількість аксесуарів в образі також вітається. Сукню можна пошити практично з будь-якого матеріалу:  вовни, шовку, оксамиту або ж муару. Таке вбрання підійде для будь-якого типу фігури, сформувавши безпрограшний образ.

Сукня Chi Chi London, 2 787 грн.

 

20 грудня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів