Окремі водії на Закарпатті поєднують п’янку та їзду за кермом без водійських посвідчень

Окремі водії на Закарпатті поєднують п’янку та їзду за кермом без водійських посвідчень
За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували у Виноградівському та Великоберезнянському районах.

 

Вчора, 19 грудня, на автодорозі в селі Підвиноградів Виноградівського району сталася  ДТП: автомобіль «Skoda Оctаvіa» зіткнувся із припаркованим на узбіччі «Pеugeоt». Винуватцем аварії був житель села Теково. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення він відмовився, про що в присутності двох свідків працівники поліції склали відповідний  адмінпротокол. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили й відсторонили його від керування.

У селі Стричава Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль «ВАЗ-2109», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,79 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів