Ірина Попдякуник з Нового Давидкова гідно презентувала Закарпаття у Дніпрі

Ірина Попдякуник з Нового Давидкова гідно презентувала Закарпаття у Дніпрі
На ХІ Міжнародному фестивалі пісні «Чорнобильські мотиви».

 

Днями в Дніпрі відбувся ХІ Міжнародний фестиваль пісні «Чорнобильські мотиви». Культурно-мистецька акція відбулася, як і в попередні роки, в Дніпропетровській академії музики ім. Михайла Глінки.

Фестиваль присвячений подвигу героїв-рятівників з успіхом відбувся в обласному центрі Дніпропетровської області – місті Дніпрі, просторами якого розкинулась однойменна річка…

З радістю приймало гостей та учасників із різних куточків України та світу саме місто, організатори та спонсори фестивалю, створивши всі умови для святкового проведення та вшанування, відзначившись високим рівнем організації.

У рамках фестивалю відбулася виставка-продаж робіт майстрів народних художніх промислів та декоративно-ужиткового мистецтва. Закарпатську область своїми творчими роботами гідно репрезентувала Ірина Попдякуник з села Нове Давидково, що на Мукачівщині.

На фестивалі вона представила свої візитівки ручної роботи «Крильця Янгола», 3-d картина в техніці ліпка-розпис, ескізи та навіть портрет фараона Навуходоносора», виконаний з крапок гелевою ручкою та багато інших робіт.

Мисткиня бере активну участь у роботі Мукачівського об’єднання художників «Райдуга», успішно працює з учнями різної вікової категорії, розкриваючи в них власні таланти та старанно сіючи зерна натхнення та любові до процесу. Вона також активно співпрацює з Обласним організаційно-методичним центром культури, який і запросив її до участі у фестивалі. Журі та організатори фестивалю привітали та нагородили учасників іменними дипломами і прапором, що вже став своєрідним символом фестивалю.

Від участі у фестивалі залишилися найкращі спогади, з’явилося багато нових гарних друзів, з якими хочеться зустрічатись і в майбутньому. Культурно-мистецька акція пройшла на високому рівні, в теплій дружній атмосфері.

Володимир МИШАНИЧ

 

20 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів