На Закарпатті взяли під варту організатора незаконного переміщення осіб через держкордон України

На Закарпатті взяли під варту організатора незаконного переміщення осіб через держкордон України
Нагадаємо, що у вересні цього року прикордонники Західного регіонального управління спільно з поліцейськими Перечинського РВ ГУНП у Закарпатській області на околиці м.Перечин затримали двох громадян Алжиру та двох громадян Сирії.

 

Разом з групою нелегалів оперативники затримали й особу, яка безпосередньо здійснювала доставку іноземців у прикордоння. У ході проведення спеціальних заходів було встановлено організатора протиправної діяльності. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

18 грудня прикордонникам Західного регіонального управління спільно з поліцейськими Перечинського відділку поліції вдалось встановити місце знаходження організатора незаконного переміщення осіб через державний кордон. У подальшому, правопорушника, що переховувався від правоохоронців, було затримано та взято під варту. Наразі, проводяться заходи щодо встановлення усіх обставин та кола осіб, причетних до даного правопорушення.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

20 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів