Закарпатські художники забарвлять Ужгород "новорічно-різдвяними" виставками

Закарпатські художники забарвлять Ужгород "новорічно-різдвяними" виставками
Традиційно до новорічно-різдвяних свят мешканці та гості Ужгорода матимуть можливість якісно урізноманітнити своє дозвілля відвіданням художніх виставок авторства закарпатських митців.

 

Як уже повідомлялося, у четвер, 21 грудня, о 16.00 в залах обласного художнього музею ім.Й.Бокшая свій доробок представлять члени Товариства угорських митців Закарпаття імені Імре Ревеса. Виставка робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва триватиме до 10 січня 2018 р.

У п’ятницю, 22 грудня, о 16.00 у галереї "Ужгород" також колективною виставкою підсумують рік, а заодно – привітають шанувальників мистецтва з прийдешніми святами члени Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України. Твори, різні за видами, стилями, жанрами й авторським трактуванням тематики чекатимуть на свого глядача впродовж майже трьох тижнів.

А в сусідньому з галереєю художньому салоні "АРТ-ПРО" 26 грудня о 17.00 власну творчість презентує Олена Кондратюк – член НСХУ та Асоціації творчих жінок Закарпаття "Нова форма", лауреат обласної премії у галузі образотворчого й декоративно-прикладного мистецтва ім.Й.Бокшая і А.Ерделі. Добірку під назвою "Різдвяний вернісаж" складуть зо 20 полотен, написаних яскравою і самобутньою мисткинею протягом року. Центром творчого тяжіння залишаються Карпати та жінка в усій настроєвій калейдоскопічності цих образів, що їх тонко відчуває і неповторно опоетизовує у кольорі Олена Кондратюк. Оглянути роботи охочі зможуть до 14 січня 2018 року.

Також нагадуємо, що до 26 грудня в обласному музеї народної архітектури та побуту представлена персональна виставка живопису й графіки Аркадія Мухомед'янова, яку вже 27 грудня о 15.00 змінить наступна презентація – колекції авторських робіт Оксани Лібак "Оригамі по-українськи. Різдвяні фантазії", що експонуватиметься до 15 січня 2018 року.

Джерело: Управління культури Закарпатської ОДА

 

20 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів