На Закарпатті нагородили ветеранів поліції

На Закарпатті нагородили ветеранів поліції
Урочисті заходи з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України та Національної поліції України поліцейські Закарпаття розпочали з хвилини мовчання. Пом’янули тих хто, на жаль, вже не зміг бути присутнім у залі, а також героїв, які загинули у зоні АТО.

 

Згодом до присутніх звернувся начальник обласного ГУНП, керівники краю. Зокрема, Геннадій Москаль, нинішній голова ОДА та у минулому керівник органів внутрішніх справ області, нагородив ветеранів не тільки добрим словом, а й грамотами від обласної адміністрації.

Поліція Закарпаття відзначила День вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС і Національної поліції України

- Ви ті, із кого мають брати приклад нинішні молоді поліцейські. Дякуємо за вагомий внесок! Ви гідні усіх можливих нагород, - наголосив Геннадій Москаль.

Ветерани МВС отримали грамоти за вагомий внесок розвиток системи МВС. Також від обласної ради вручили нагороди мер Ужгорода Богдан Андріїв, керівники профспілкових організацій.

Ужгородський міський голова побажав пенсіонерам та ветеранам МВС здоров’я, родинного добробуту та миру

З нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України та Національної поліції України пенсіонерів Управління охорони Закарпаття теж нагородили грамотами та пам’ятними медалями. Серед нагороджених і пенсіонери Василь Гольча, Веніамін Дорошук.

- Дуже приємно, що не забувають про нас. Приємно, що досі стільці клубу ГУНП заповнені сивочолими поліцейськими. Ой, як би я хотів хоч трохи ще повернутися на роботу, поїхати на затримання… Радуюсь коли читаю на сторінках газет про ті подвиги, які сьогодні роблять наші поліцейські охорони. Дай Бог їм успіхів та вдачі,- сказав Веніамін Миронович.

Ветерани закарпатських органів МВС подякували керманичам краю, за те, що ті сприяють вирішенню питання підвищення пенсій ветеранам поліції, а такого пообіцяли і далі гідно нести свої поважні звання.

- Служу українському народу! - виголосив кожен.

Завершили ж заходи покладанням квітів у підніжжя пам’ятника загиблих працівників внутрішніх справ.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів