Закарпатські фехтувальники на візках серед лідерів в чемпіонаті країни, а молодші фехтувальники мали успіх в словацькому Кошице

Закарпатські фехтувальники на візках серед лідерів в чемпіонаті країни, а молодші фехтувальники мали успіх в словацькому Кошице
На Олімпійській базі в Конча-Заспі під Києвом відбувся чемпіонат України з фехтування на візках. Знову успішно виступили вихованці тренерки збірною краю Емілії Мадяр-Фазекаш.

 

Наші спортсмени вибороли п’ять медалей.

Максим Магула став чемпіоном України, здобувши дві золоті медалі у змаганнях на шпазі та рапірі.

Надія Дьолог (яка нещодавно виборола звання чемпіонки світу у команді фехтувальниць-шаблісток) стала чемпіонкою України на рапірі та бронзовою призеркою на шаблі.

Тимур Попадич став третім у фехтуванні на рапірі, а Вадим Шутко - п'ятим серед рапіристів.

В той же час наші юні фехтувальники змагалися у двох вікових групах: 2004 р.н та мол, і 2008 р.н і мол. у традиційному міжнародному турнірі фехтувальників на шпагах  - "Willard cup 2017 у словацькому місті Кошіце.

Вихованці закарпатської школи фехтування  стали призерами в усіх категоріях, зібравши повний комплект нагород. У меншій категорії  серед дівчат перемогу святкувала Дар'я Курта (тренери - Наталія Калініна та Володимир Жамбаєв), другою була Дарія Сегедій (тренер - Лілія Філл), третьою - Поліна Васильченко.

Серед дівчат 2008 р.н. і молодших срібну медаль виборола Ксенія Куштан, а бронза дісталася  Анастасії Русин (тренер - Лілія Філл). Юлія Фатула (тренер - Володимир Жамбаєв) зупинилася всього за крок до медалей і стала 5-ою.

В змаганнях хлопців  2008 р.н. золоту нагороду виборов Максим Прилипко (тренер - Лілія Філл), а срібло в Олександра Беляєва (тренер - Володимир Жамбаєв) ще один ужгородський фехтувальник Давид-Марко Сайфутдинов фінішував пятим.

Антон Горецький (тренер - Сергій Горецький) став першим серед хлопців 2004 р.н. і мол., а Максим Русин (тренер - Лілія Філл) став  бронзовим призером.

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів