Чемпіони Закарпатської області з волейболу – спартаківці Сваляви

Чемпіони Закарпатської області з волейболу – спартаківці Сваляви
В ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся фінальний турнір чемпіонату Закарпатської області з волейболу серед чоловічих команд. У попередніх змаганнях у цьому турнірі взяли участь 12 команд міст і районів нашого краю.

 

Доля золотих медалей вирішувалася у поєдинку спартаківців Сваляви і Закарпатської ОДЮСШ-1 м. Ужгорода. Цікава зустріч закінчилася з рахунком 3:0 на користь команди «Спартак» (тренер Василь Скукіс). Бронзові медалі завоювали волейболісти команди «Севлюш» (Виноградів), які перемогли команду «Освіта» з Ужгородського району.

Призери турніру нагороджені кубками, дипломами і медалями організаторів. Їх вручили головний суддя змагань, голова оргкомітету турніру Василь Іванко, представник НОК у Закарпатській області, в.о. голови обласної асоціації ветеранів фізичної культури і спорту Анатолій Плеханов та голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства Іван Зелінський. 

Проведений турнір зайвий раз засвідчив, що волейбол в області успішно розвивається. Підтвердженням цьому є успішні виступи закарпатських волейболістів на всеукраїнських змаганнях та престижних міжнародних турнірах з цього виду спорту.

Шанувальники волейболу нашого краю дістали задоволення від чемпіонату області серед чоловічих команд, який проходив напружено, подарував їм чимало захоплюючих поєдинків, за підсумками яких визначилася четвірка кращих команд Закарпаття. В цьому, передусім, заслуга ентузіаста, відомого тренера з волейболу, голови оргкомітету турніру Василя Іванка.

У деяких районах місцеві органи влади підтримують цей вид спорту. Яскравим прикладом цього є те, що у складі виноградівської волейбольної команди «Севлюш» виступає голова районної державної адміністрації Михайло Русанюк.

Популяризується волейбол і в профспілках. Чимало учасників фінальних змагань виступали у складі своїх команд на галузевих профспілкових спартакіадах працівників освіти і науки, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, а потім захищали честь галузей на волейбольному турнірі XXVII обласної міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

На ФОТО:

- команда «Спартак» (Свалява) – чемпіон області з волейболу;

- нагороди призерам турніру;

- капітан свалявського «Спартака» отримує нагороду за перше місце, яку вручають (зліва направо) головний суддя змагань, голова оргкомітету турніру Василь Іванко, представник НОК у Закарпатській області, в.о. голови обласної асоціації ветеранів фізичної культури і спорту Анатолій Плеханов та голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства Іван Зелінський.

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів