"Джерельця Карпат" здобули перемоги на Міжнародному конкурсі

"Джерельця Карпат" здобули перемоги на Міжнародному конкурсі
Дитяча академія танцю «Джерельця Карпат» знову поклала до своєї скарбниці нові перемоги – цього разу на міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв.

 

«Джерельця» у складі 80 осіб побували в столиці, де взяли участь у чергових змаганнях: 8-9 грудня в місті Києві – відбувся міжнародний фестиваль-конкурс «Палаюча зірка».

Майстерність у хореографічному мистецтві показали понад 30 колективів з усієї України та з-за кордону, зокрема Молдови і Польщі.

Відома закарпатська команда змагалася в трьох категоріях: дитяча хореографія – діти 4-6 років, 7-9 років та народна хореографія – діти 9-11 років.

Важливим досягненням танцівників з Ужгорода є перемоги в кожній номінації:

Дитяча хореографія:

діти 4-6 років – І місце;

діти 7-9 років – ІІ місце.

Народна хореографія:

діти 9-11 років – І місце.

«Уперше колектив з 5-річними дітками, яких було понад два десятки (0-Б клас), брали участь у танцювальних змаганнях у Києві», – розповів керівник академії Ерік Сачко.

Керівництво колективу висловило подяку батькам та спонсорам за підтримку.

«Чудові танці й перемоги додають дітям любові до хореографічного мистецтва. Вони щасливі, а нам, батькам, більшого і не треба», – розповідає мама однієї з учениць академії танцю.

Дитяча академія танцю «Джерельця Карпат» запрошує всіх охочих на відкриті уроки, які організовують 15 та 17 грудня. А 29 грудня в одному з нічних клубів міста відбудеться закрита вечірка-концерт колективу.

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів