На Закарпатті оголошено план «Перехоплення»: шукають водія, який скоїв смертельну ДТП і втік

На Закарпатті оголошено план «Перехоплення»: шукають водія, який скоїв смертельну ДТП і втік
Поліція з‘ясовує обставини наїзду на пішохода неподалік села Верхній Коропець. Водій зник з місця події. За фактом аварії розпочато слідство, наразі поліція вживає заходів щодо встановлення особи водія, який скоїв смертельну ДТП.

 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 20 грудня, на автодорозі «Мукачево-Рогатин» неподалік села Верхній Коропець, що на Мукачівщині.

Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, 56-річного мешканця села Березинка, та зник з місця події.

Внаслідок автопригоди чоловік отримав травми несумісні з життям.

Наразі правоохоронці  встановлюють особу водія та місцезнаходження, причетного до наїзду на пішохода та  з’ясовують обставини ДТП. У області оголошено план «Перехоплення». Орієнтовно розшукується автомобіль марки «Мерседес Спрінтер» білого кольору.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Поліція звертається до свідків  або  очевидців  цієї автопригоди, або ж хто володіє будь-якою інформацією, про дану подію повідомити до Мукачівського районного відділення поліції, що знаходиться за адресою м. Мукачево, вул. Маргітича, 48 або ж найближчий  відділ поліції, або зателефонуйте на оперативну лінію 102.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів