Богдан Андріїв: Всіма доступними засобами, в межах законом наданих мені повноважень, стоятиму на захисті міських зелених зон!

Богдан Андріїв: Всіма доступними засобами, в межах законом наданих мені повноважень, стоятиму на захисті міських зелених зон!
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв підсумував сьогоднішнє засідання Ужгородської міськради. Свою думку керівник міста висловив у соцмережі Фейсбук.

 

"Сьогодні провели останнє засідання міської ради в 2017 р. Розглянули кілька десятків важливих питань життєдіяльності міста: затвердили низку профільних програм, привели у відповідність до діючого законодавства положення ряду структурних підрозділів, прийняли у комунальну власність кілька об’єктів водопровідної та каналізаційної мережі. Однозначно, найважливішим сьогоднішнім нашим рішенням було затвердження міського бюджету. Попри ріст бюджету в абсолютних цифрах, маємо дуже суттєве зростання видатків, у першу чергу, на освіту (на 119,4 млн. грн. у порівнянні з минулим роком), на медицину (на 51,2 млн. грн. у порівнянні з минулим роком). На превеликий жаль, дуже суттєвим навантаженням на міський бюджет залишилось фінансування ПТУ – 40,3 млн. грн.). 

Попри спроби деяких наших опонентів дестабілізувати роботу сесії, створюючи надумані конфлікти навколо земельних питань, Ужгородська міська рада вкотре підтвердила свою принципову і чітку позицію – в місті буде збережено кожну зелену зону. Результативним голосуванням ми не дозволили сьогодні забудувати парк «Перемоги», зелену зону на вул. Можайського та пл. Б. Хмельницького. Часи бездумного земельного дерибану відійшли у минуле. 

Хочу висловити подяку всім депутатам, які своїм голосуванням послідовно підтверджують пріоритет інтересів громади у таких важливих питаннях. Слова вдячності лунають і на адресу небайдужих містян, які керуючись сумним досвідом минулого, прийшли висловити свою позицію. Звертаючись до громади, скажу ще раз – всіма доступними засобами в межах законом наданих мені повноважень і надалі стоятиму на захисті міських зелених зон!", – йдеться у повідомленні Bohdan Andriyiv.

Нагадаємо, Усі три зелені зони, до яких була посилена увага ужгородців, залишаються у розпорядженні громади

 

21 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів