Протягом свят всі КПП Закарпаття працюватимуть у посиленому режимі

Протягом свят всі КПП Закарпаття працюватимуть у посиленому режимі
Вже за кілька днів закарпатські прикордонники очікують на значне збільшення пасажиропотоку через міжнародні пункти пропуску. І мова не тільки про автомобільне, але й пішохідне та залізничне сполучення. І якщо в двох останніх напрямках ситуація порівняно спокійна, то автомобільні пункти пропуску без черг, які стали на кордоні вже звичним явищем, не обійдуться.

 

Чопський та Мукачівський прикордонні загони вживають заходів для якомога швидшого оформлення громадян, які на зимові свята виїжджатимуть за кордон. Під час брифінгу також йшлося про підсумки оперативно-службової діяльності прикордонних загонів за рік.

Прикордонниками проводилась робота по виявленню незаконної міграції, тютюнових виробів, а також наркотичних речовин та зброї. Згадали й про безвізовий режим, який запрацював з країнами ЄС цього року. За його піврічне існування, закарпатські прикордонники впорались із всіма поставленими завдання. Зокрема через закарпатські пункти пропуску пасажирський потік із введенням безвізового режиму значно збільшився. Були випадки й відмови у перетині кордону. Згідно з прогнозами прикордонників, охочих перетнути державний кордон, починаючи із 25 грудня, збільшиться щонайменше в двічі. Саме тому системна спроможність пунктів пропуску в міру можливостей буде також збільшена.

М-студіо

 

22 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів