В Ужгороді провели дитячий футбольний турнір Святого Миколая

В Ужгороді провели дитячий футбольний турнір Святого Миколая
У день Святого Миколая в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся дитячий футбольний турнір серед команд 2004 років народження та молодших.

 

У змаганнях узяли участь 8 команд міста Ужгород та Ужгородського району, які склали дві групи. У групі А перемогла ДЮСШ №1 Ужгород, другі – ДЮСШ «Колос» (Оноківці). Ці дві команди і забезпечили собі вихід до півфіналу.

У групі Б гостра боротьба точилася між трьома командами. У підсумку перше місце посіла команда ДЮСШ Ужгородського району, у яких 7 очок, друге місце у команди ДЮСШ «Колос» села Концгазо, які на одне очко випередили ОК ДЮСШ «Україна-1».

У першому півфіналі зустрілися ДЮСШ Ужгородського району та ДЮСШ «Колос» с. Оноківці. Перемогу з рахунком 2:0 святкували юні футболісти ДЮСШ Ужгородського району, які забезпечили собі вихід до фіналу. У другому півфіналі команда ДЮСШ №1 Ужгорода в основний час не змогли переграти ДЮСШ Концгазо. Рахунок матчу – 1:1. У серії пенальті команда обласного центру здобула перемогу з рахунком 3:1. У матчі за третє місце зустрілися ДЮСШ с. Концгазо та ДЮСШ с. Оноківці. І тут основний час не виявив переможців – 1:1. У серії пенальті більш точними були футболісти Оноківців.

Фінал, який обслуговував досвідчений ужгородський арбітр Петро Милян, був дуже напруженим. Рахунок відкрили юні футболісти обласного центру, але гравці з району зуміли його зрівняти. Шальки терезів схилялися на бік то однієї, то іншої команди, але рахунок на табло не змінювався. Тільки під кінець другого тайму команді ДЮСШ №1 Ужгорода вдалося провести переможний гол, який приніс їм перемогу у турнірі.

На урочистому нагородженні юних футболістів привітали голова обласного комітету профспілок агропромислового комплексу Ганна Кулік, начальник відділу спорту, сім’ї та молоді Назар Луків, старший інструктор Закарпатського відділення НОК України Анатолій Плеханов.

Кращим гравцем турніру оргкомітет визнав гравця ДЮСШ №1 Станіслава Терпака. Бронзові нагороди та грамоти отримала команда ДЮСШ с. Оноківці. Срібні медалі та грамоти вручили футболістам ДЮСШ Ужгородського району, а кубок, золоті медалі та грамоти - гравцям ДЮСШ №1 м. Ужгород. Усі призери змагань отримали солодкі подарунки від управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, інші спортсмени – від Департаменту АПК агропромислового розвитку Закарпатської ОДА (Віктор Тереля).

Джерело: Ужгородська міська рада у Фб

 

22 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів