Геннадій Донецький: "Різдвяні та новорічні дні - це саме той час, коли найбільше сподіваєшся на диво!"

Геннадій Донецький: "Різдвяні та новорічні дні - це саме той час, коли найбільше сподіваєшся на диво!"
Відеокліп на різдвяну пісню "На обрывках декабря" презентував ужгородський гурт "4исла". Ця тепла і затишна композиція, за словами самих музикантів, є найромантичнішою піснею у їхньому репертуарі.

 

"Це пісня-настрій, пісня, в якій хотілося сховатись від усього поганого, що діється навколо і створити дійсно святкову атмосферу", - каже автор пісні Геннадій Донецький. - "Адже чим важча буденність, тим більше хочеться свята. А різдвяні та новорічні дні - це саме той час, коли найбільше сподіваєшся на диво!"

Цікаво, що у кліпі, окрім хлопців, є ще один головний герой - сам Ужгород, який зачаровує своїми зимовими краєвидами, знятими з висоти пташиного польоту. Операторську роботу для відео виконали Олексій Артемьєв, Олексій Поливяний та Тимофій Шмайда.

Гурт 4исла існує з 2005 року. За цей час музиканти встигли випустити 2 повноформатні альбоми та 4 сингли. Варто зазначити, що "На обрывках декабря" не є першим "зимовим" кліпом колективу. Раніше гуртом були випущені відео на композиції "В городе зима" та "Рождественская".

Євгеній Киленко

 

23 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів