Три сімейства Коржів, Радько та Трегубових презентували свої мистецькі роботи у столиці України

Три сімейства Коржів, Радько та Трегубових презентували свої мистецькі роботи у столиці України
У Києві рамках проекту "Сімейні цінності - родинні зв'язки" 21 грудня в відкрилася виставка «Від Андрія до Миколи, від Миколи до Василя».

 

Музейний проект «Сімейні цінності – Родинні зв'язки» презентує яскравий калейдоскоп робіт, який порадує відвідувачів музею оригінальністю, майстерністю, кольорами, формами, настроєм. 

Днями в його рамках Музей представив на огляд виставку «Від Андрія до Миколи, від Миколи до Василя».

Як розповідають у закладі, напередодні різдвяно-новорічних свят назва виставки прийшла сама: три прізвища  з’єдналися в одну велику Мистецьку Родину: Корж, Радько та Трегубови. Виставка, ініційована Тарасом Коржем, присвячується батькам: Андрію Радьку, Василеві Коржу та Миколі Трегубову. А імена батьків чудовим образом співпали з циклом Різдвяних свят: вечорниці та ворожіння на Андрія, подарунки від Миколая, щедрівки на Василя…

На родинній виставці  представлено 11 авторів – великий діапазон їх творчих пошуків та художніх технік: живопис, графіка, акварель, скульптура, гончарство, батик, порцеляна. Попри розмаїття  напрямків і творчої індивідуальності,  авторів  об’єднує високий професіоналізм та яскрава художня виразність.

Триватиме виставка до 11 лютого 2018 р.

Джерело: Закарпаття онлайн

 

23 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів