Новий будинок для трійці сиріт звів телепроект у маленькому селі на Закарпатті

Новий будинок для трійці сиріт звів телепроект у маленькому селі на Закарпатті
У четвертому, заключному випуску масштабного реаліті-шоу «Час будувати» на телеканалі «Інтер» у суботу, 23 грудня, глядачі побачили неймовірну історія добра і любові.

 

Команда проекту в цей раз прийшла на допомогу родині із Закарпатської області.

Героїня цієї програми – Ольга – занадто рано подорослішала: в 14 років вона замінила маму для двох молодших братиків і сестри. Щоб прогодувати сім’ю, Олі доводилося після школи бігти на роботу. А ще вести господарство, доглядати за малюками і ремонтувати будинок, що руйнується.

Оля впоралася, тому що в її серці живе величезна любов, – вважає лідер команди проекту Оксана Марченко. – Вона смиренно прийняла на свої тендітні плечі всі, що звалилося на неї. Можливо, до кінця не розуміючи всю складність ситуації в чотирнадцять років. Дівчина не кинула, не відмовилася, не звільнилася відразу від цього «тягаря» у вигляді трьох дітей. А взяла на себе відповідальність, як доросла. І зараз вона говорить: «Я ніколи не уявляла свого життя без них. Я без них – не можу ». Ось як треба любити!

Команда проекту «Час будувати» вирушила в маленьке село на Закарпатті, щоб побудувати новий будинок для сім’ї Олі.

Фото 2 - Час будувати: трійко закарпатських дітей-сиріт отримає новий будинок від популярного реаліті-шоу (відео)

Такий шанс випадає рідко. І ми дуже раді за цю сім’ю. Вони сильно бідували. У старому будинку навіть води не було, щоб скупатися, випрати, Оля щовечора приносила по десять відер. А будинок стояв перекошений, просто на очах розвалювався, – розповідає односельчанка Вікторія. – Тепер вони нарешті будуть щасливі. Вони заслужили це.

На допомогу команді проекту і будівельникам прийдуть знайомі, сусіди і земляки Олі. Підтримати цю сім’ю приїде популярна українська співачка Ірина Білик.

Фото 3 - Час будувати: трійко закарпатських дітей-сиріт отримає новий будинок від популярного реаліті-шоу (відео)

Це люди, з яких можна і потрібно брати приклад, – говорить про героїв проекту Ірина Білик. – Адже вони не скаржилися, що не чекали допомоги – просто жили і творили добрі справи. І за це Бог їх винагородив. Кожна людина в житті повинна відчути якесь диво. Завдяки проекту «Час будувати» в житті сім’ї Олі сталося диво. І я щаслива за цих людей.

Джерело: Телеканал "Інтер"

 

25 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів