У спортивно-оздоровчому комплексі УжНУ святково проводжали минаючий рік

У спортивно-оздоровчому комплексі УжНУ святково проводжали минаючий рік
У суботу, 23 грудня, на базі спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ провели спортивні змагання з водного поло, дзюдо та плавання, які продемонстрували успіхи юних спортсменів, досягнутих ними у нинішньому році. Підтримати юних спортсменів прийшло чимало поважних гостей, зокрема проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король, директор спортивно-оздоровчого комплексу Андрій Курта, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, батьки та рідні, які повністю заполонили місця на трибунах.

 

Директор комплексу Андрій Курта розповідає, що цей рік видався неймовірно плідним, адже були проведені ремонтні роботи залів комплексу, а також проведено чималу кількість спортивних заходів, змагань та турнірів. «Ми закінчуємо цей рік у дуже гарному настрої, адже нам вдалося налагодити роботу басейну, спортивних залів. Цьогоріч до нас приєдналося чимало спортивних клубів, які тепер мають можливість займатися, здобувати професійні навички та досягати спортивних вершин.  Сьогодні ми завершуємо рік святково – урочисті заходи покликані не тільки визначити кращих спортсменів, але й подарувати дітям радість, відчути наближення свят та відзначити ту плідну роботу, яку провели юні спортсмени. Я переконаний, що наступного року ми не відступимо від заданого ритму і спортивно-оздоровчий комплекс УжНУ прийматиме у своїх стінах ще більше першокласних змагань» - переконаний директор комплексу.  

Із самого ранку спорткомплекс університету був заповнений дитячим гомоном та сміхом. Юні спортсмени у передчутті свят були налаштовані на  позитивний результат. Вони не тільки продемонстрували свої успіхи, але й подарували приємні враження глядачам.

Низку заходів розпочали змагання з водного поло, у яких взяли участь чотири команди дітей різного віку. «Це спільний проект товариства «Динамо» і ватерпольного клубу «Ужгород». Можна вважати, що ця подія є в певній мірі історичною, адже сьогодні тут беруть участь вісім команд від кожного з організаторів, а стільки ужгородських команд в одному турнірі участь ще не брали. Віримо, що з часом наших учасників буде все більше і більше» - зазначає президент ужгородського ватерпольного клубу Володимир Гавриленко. 

Керівник спортивного клубу з плавання «На старт» Вадим Колечко: «Ми вирішили не проводити традиційні змагання з плавання, а подарувати дітям свято, тому проводимо «Новорічне свято на воді».  Родзинкою цього заходу стане виступ із синхронного плавання нашими юними спортсменами, опісля до дітей завітає Дід Мороз, який і розпочне «веселі старти». 

Масштабними також стали змагання із дзюдо, до яких долучилися спортсмени те тільки із різних районів Закарпаття, але й Львова та Івано-Франківська. У загальному підсумку спортивно-оздоровчий комплекс цьогоріч збудував хороший трамплін для спортивного розвитку спортсменів шкільного віку, студентів та Закарпаття у цілому. Дирекція комплексу зізнається, що вже будує плани на наступний рік, який обіцяє бути не менш вражаючими.

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

26 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів