Закарпатські "зелені кашкети" в очікуванні новорічних черг на кордоні звертаються до автовласників!

Закарпатські "зелені кашкети" в очікуванні новорічних черг на кордоні звертаються до автовласників!
Мукачівський прикордонний загін інформує про ймовірне накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску через кордон. Такий наплив прогнозований та пов'язаний із Новорічними та Різдвяними святами.

 

З метою недопущення значних черг, прикордонники забезпечують увесь спектр необхідних заходів щодо ритмічного пропуску громадян та функціонування пунктів пропуску у вихідні та святкові дні. Зокрема, збільшено кількість робочих місць інспекторів, організовано взаємодію з угорськими та румунськими колегами з питань забезпечення комфортного, безпечного і максимально швидкого перетину державного кордону громадянами.

Керівництво Мукачівського загону звертається до громадян, які перетинають державний кордон, у разі ускладнення ситуації в пунктах пропуску бути організованими під час перебування у чергах, не створювати передумов для порушення законодавства та не намагатись об’їжджати інших учасників руху.

Крім того, задля уникнення незручностей при перетині державного кордону, звертаємось до осіб, які планують закордонні поїздки з проханням перевірити термін дії своїх документів та їх справність. Що стосується батьків та організаторів, які планують закордонні поїздки дітей, нагадуємо про необхідність уважніше ставитися до оформлення документів на неповнолітніх громадян, зокрема нотаріальної згоди від батьків, що потрібна у разі, коли дитину супроводжує лише один з батьків або уповноважена ними особа.

Джерело: Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

26 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів