Ужгородський турнір «КУБОК НОК-2017» на честь Й.Беци розширює кордони

Ужгородський турнір «КУБОК НОК-2017» на честь Й.Беци розширює кордони
Значно розширив свою географію традиційний турнір-меморіал з міні-футболу “Кубок НОК України - 2017” на честь олімпійського чемпіона Йожефа Беци. Цей турнір вже 8-й за ліком й проводиться серед дорослих та дитячих команд.

 

Першими у змаганнях стартували юні футболісти 2009-2010 року народження. Упродовж двох днів (21-22 грудня) тривали запеклі баталії серед 14 дитячих команд з різних куточків України

У фінальному поєдинку зійшлися господарі турніру СДЮСШОР 2009 та “Зінедін” 2010. У підсумку перемогу святкували старші ужгородці. Бронзу завоювали великберезнянські футболісти з “Фавориту”.

Наступні два дні на майданчик спорткомплексу «Юність» вийшли 25 дорослих команд, які спочатку змагалися в групах, а наступного дня відбулася поєдинки зі стадії 1/8 фіналу.  Після запеклих баталій у півфіналах зійшлися  мукачівські «Алекс» та «Беркут» та ужгородський «Страйкер-Лобда» та виноградівський «Севлюш». У першому двобої мукачівське «дербі» завершилося вольовою перемогою «Алекса», який поступаючись у рахунку – 0:2, зумів переламати хід двобою й здобув перемогу з результатом -5:3.

А в іншій півфінальній парі вікторію святкували гравці «Страйкер-Лобди» на чолі з досвідченими гравцями команди «Минай» – Миколою Гібалюком, Олегом Допілкою, Яромиром Лободою та Вячеславом Чурком, який нині виступає в Угорщині.

У матчі за третє місце в серії пенальті  «Беркут» перестріляв гостей з Виноградова – 7:6.

А в фінальній зустрічі перший тайм так і не виявив переможця, а в другому, незважаючи на перевагу господарів, першими свою нагоду реалізували  гравці мукачівського «Алекса» - відзначився Володимир Бабич. Проте, невдовзі Вячеслав Чурко пройшов лівим краєм до лицевої лінії відкотив м’яч під удар Миколі Гібалюку, який не схибив й зрівня в результат у матчі. Далі ж футзалісти «Страйкер-Лобди» ще тричі змушували мукачівців розпочинати гру з центра поля. Тож 4:1 перемога «Стайкер-Лобди», яка стає володарем  «Кубку  НОК» на честь Й.Беци. Церемонію нагородження проводив член виконкому обласного відділення НОКУ Анатолій Плеханов.

Як повідомив головний організатор турніру Денис Близнюк: Цей турнір значно розширив свою географію, окрім власне закарпатських команд у змаганнях взяли участь команди з Лисичанська, Маріїнки (Донецької області), прагнули приїхати ще кілька команд, але через ліміт учасників згідно попереднього регламенту турніру вже не змогли їх прийняти. Щодо дорослих колективів, то бажаючих зіграти на турнірі виявилося більше 40, але ми змогли лише заявити 25 команд. Серед бажаючих були команди зі Львівщини, з Луцька, але вони досить запізно звернулися й тому ми їм відмовили, бо вже відбулася процедура жеребкування.

 

26 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів