"Комп’ютерного злодія" упіймали полісмени Закарпаття

"Комп’ютерного злодія" упіймали полісмени Закарпаття
Чоловік, завітавши в гості, поцупив від господаря планшет і колонки до комп’ютера.

 

Житель села Тисобикень Виноградівського району викрав від свого односельця комп’ютерну техніку. Поліція розпочала за даним фактом розслідування, особу крадія встановили. Справу направили до суду, але підсудний переховувався. Днями його затримали правоохоронці.

Ще на початку листопада в поліцію звернувся із заявою житель села Тисобикень Виноградівського району. Заявник повідомив про скоєння з його будинку крадіжки комп’ютерної техніки, зокрема планшета та звукових колонок. Сума заподіяних збитків склала близько п’яти тисяч гривень.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно). Правоохоронці встановили, що потерпілого обікрав його 27-річний односелець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Чоловік прийшов ввечері у гості до свого знайомого. Господар спав в іншій кімнаті, чим і скористався крадій, забравши з хати планшет і колонки до комп’ютера. Планшет він потім продав, а колонки повернуто власникові.

Після завершення досудового розслідування справу передали до суду. Однак підсудний переховувався від слідства та суду. Днями його затримали дільничні офіцери поліції Виноградівського відділення. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів