Рік Собаки закарпатці зустрічатимуть з дощем і мокрим снігом

Рік Собаки закарпатці зустрічатимуть з дощем і мокрим снігом
У новорічну ніч очікується від 0 градусів до 2 градусів морозі, а 1 січня на території регіону прогнозують від 2-х до 4-х градусів тепла.

 

До кінця 2017-го та на початку 2018-го в Україні вдень буде плюсова температура. Ближче до вихідних в окремих регіонах йтиме дощ з мокрим снігом. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

ЧЕТВЕР, 28 ГРУДНЯ

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише в Карпатах та на Закарпатті вдень невеликий дощ. Уночі та вранці в Україні, крім західних областей, місцями туман. Вітер південний, 7-12 м/с, уночі у західних областях, удень в Україні, крім сходу, місцями пориви 15-20 м/с, у Карпатах 19-24 м/с.

Температура вночі від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу, вдень 4-9 градусів тепла. У південній частині вночі 1-6 градусів тепла, вдень 10-13 градусів.

Синоптики оновили прогноз погоди на новорічну ніч

П'ЯТНИЦЯ, 29 ГРУДНЯ

Хмарно з проясненнями. У західних, вдень і у північних та більшості центральних областей невеликий дощ (уночі на заході країни з мокрим снігом). На решті території без опадів.

Температура вночі 2-7 градусів тепла, вдень 4-9 градусів, на півдні до 11 градусів. У карпатському регіоні та східних областях вночі близько нуля, вдень 1-6 градусів тепла. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Синоптики оновили прогноз погоди на новорічну ніч

СУБОТА, 30 ГРУДНЯ

У північних та центральних областях дощ з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, подекуди ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура вночі та вдень 0-5 градусів тепла. У західних областях без опадів. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень близько нуля. У південних, удень і у східних областях невеликий дощ. Температура вночі 2-7 градусів тепла, на сході місцями 0-2 градуси морозу, вдень 5-10 градусів тепла. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями пориви до 15-20 м/с.

Синоптики оновили прогноз погоди на новорічну ніч

НЕДІЛЯ, 31 ГРУДНЯ

Без опадів, лише вдень у західних областях невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-6 градусів тепла.

Синоптики оновили прогноз погоди на новорічну ніч

ПОНЕДІЛОК, 1 СІЧНЯ

У західних, північних, центральних областях дощ та мокрий сніг, на решті території без опадів. Температура вночі від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-6 градусів тепла.

Синоптики оновили прогноз погоди на новорічну ніч
Джерело: Погляд

 

27 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів