Футзал: «Тиса-1» бере перші очки, а лідери суперліги йдуть без втрат

Футзал: «Тиса-1» бере перші очки, а лідери суперліги йдуть без втрат
Сьомим туром завершилося перше коло Ужгородської футзальної ліги. У суперлізі на новорічно-різдвяні канікули у статусі лідера йде «Проспект», який у цьому турі перемагає мукачівський «Алекс» – 5:2.

 

Не так легко далася вікторія «Минаю», який зустрічався з «Радванкою». Інтрига в поєдинку трималася до завершальних секунд. «Минай» забив першим та на перерву пішов у ролі наздоганяючого. У другому таймі минай ці збільшили тиск на ворота суперника, і таки домоглись свого. Спочатку Олег Допілка замкнув простріл Яромира Лободи, а згодом Василь Пиняшко та Яромир Лобода здавалось закріпили перемогу. Проте, «Радванка» швидко скоротила рахунок до мінімуму. В одному з епізодів за «Минай» «зіграла» стійка воріт. Та гол мий наського футзаліста Ярослава Пилипа став вирішальним у матчі. Результат зустрічі 5:4  на користь «Минаю», який йде на свята на другій сходинці.

У матчі між місцевим «Вопаком» та мукачівським «Беркутом» ужгородська команда продемонструвала одну з найкращих своїх ігор у сезоні, однак, задля перемоги цього виявилося недостатньо. «Беркут» бере чергові три залікові бали. 

Бойовою нічиєю – 1:1 розійшлися між собою конкуренти в боротьбі за третю сходинку –  УжНУта «Медея» (Оріховиця). Останні через вилучення грали дві хвилини в меншості, однак паритет зуміли зберегти. 

Турнірне становище:  «Проспект» - 19 очок;  «Минай» - 18; УжНУ – 14; «Медея» - 11; «Беркут» - 7; «Алекс», «Радванка» - 6; «Вопак» - 1.

У лізі вищій поки що місцевому «Олімпіку» немає рівних. Цього разу футзалісти з обласного центру наголову «розбили» гравців «Худльова» – 12:1.

Не може зачепитися за перші очки команда гіпермаркету «Епіцентр», хоч у цьому матчі «епіцентрівці» в протистоянні з «Верестом» були дуже близькі до цього.  Навіть вели з рахунком 2:0, однак «Верест» зумів переломити хід поєдинку й переконливо домогтися потрібного результату – 7:4 на свою користь.

Повністю оправився від стартових поразок колектив «Коритнян», які на цю гру підсилилися екс-гравцем «Тиса-1» Богданом Будзом. У цьому турі коритнянці зуміли пройти непростого суперника – місцевий «Вікінг» – 6:5 й здобути третю поспіль перемогу.

У матчі ужгородського УЖНЕТу та мукачівського «Штурму» перемагає команда місцевого інтернет-провайдера. Вирішальну роль в вікторію ужнетівців зіграв тренерський дубль з Іршавщини Сергій Білан та Володимир Цимбал, які й стали авторами трьох м’ячів – 3:2 на користь УЖНЕТу, який перше коло завершує на другійсходинці.

Турнірне становище:  «Олімпік» - 18 очок;  УЖНЕТ – 16; «Штурм» - 13; «Верест» - 12; «Вікінг» - 10;

«Коритняни» - 9; «Худльово» - 4; «Епіцентр» - 0.

У першій лізі групи А нарешті перші залікові бали бере команда «Тиси-1», причому доволі впевнено – 3:1 футзалісти телеканалу перемагають одного з фаворитів – «Фенікс».  З великими труднощами на останніх секундах перемогу вириває команда «Тімвір» від студентів-африканців «Африка Юнайтед» – 4:3 й забезпечує собі лідерство у групі.  Особливих труднощів не мав «Будівельник» у протистоянні з КС «Ужгород» реалізувавши сім своїх нагод, пропустивши у власні ворота всього два голи – 7:2 така їх перемога.  На другу сходинку виривається «Трактор», який  впевнено – 8:0 перемагає КІТ. 

Турнірне становище: «Тімвір» – 18 очок;  «Трактор» - 15; «Фенікс» - 13; «Будівельник» - 12;  «Африка Юнайтед»,  КІТ – 9; КС «Ужгород» - 4; «Тиса 1» - 3.

У групі В. «Рятівник» продовжує свою переможну ходу. У цьому турі команда МНСників доволі спокійно долає «Здоров’я»», команду, яка складається з молодих гравців – 8:4. Знову вагомий внесок в доробок «Рятівника» приносить Олексій Полянський, який стає автором дубля.

Всього перевага в один м’яч стала вирішальною в протистоянні «Сторожниці»з«Інваспортом» – 5:6.«Інваспорт»ще у першому таймі зробив  хороший заділ, провівши чотири голи. Та сторожницька команда, яка обходилась без декількох гравців основи, зуміла створити камбек і вирівняти положення на полі. Та одразу після цього пропустила ще два голи. Головний бомбардир Сторожниці Олег Мартинич знову скоротив відставання та на більше у них не вистачило часу.

Після кількох невдалих матчів «Перечин» зумів реваншуватися у протистоянні з лідером – студентською командою УТЕІ, перемігши останніх – 5:1, й повернув інтригу в боротьбі за лідируючу позицію.  Ще в одному поєдинку групи В  «Стандарт» перемагає «Зіну» – 4:2.

Турнірне становище: УТЕІ – 18 очок; «Перечин» - 15; «Інваспорт» - 12; «Сторожниця» - 12; «Рятівник» - 12; «Стандарт» - 9; «Зіна» - 6; «Здоров'я» - 0.

Відновиться чемпіонат УФЛ вже після новорічно-різдв’яних свят.

 

28 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів