У Перечині копи затримали студента зі "звеселячою травичкою"

У Перечині копи затримали студента зі "звеселячою травичкою"
Правоохоронці Перечинщини затримали 16-літнього студента, який мав при собі 13 грамів марихуани. Наркотичні речовини вилучили та передали на експертизу. За фактом розпочато кримінальне провадження.

 

Вчора, 27 грудня, близько 21:00, поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що один із мешканців Перечинщини має при собі наркотичні речовини.

16-літнього підозрюваного, студента одного з навчальних закладів Ужгорода,  для перевірки документів зупинили на вулиці Центральній у Перечині. На запитання про наявність заборонених речовин хлопець у присутності своєї матері видав 4 згортки з подрібненою речовиною, зовні схожою на марихуану.

13 грамів вилученої речовини поліцейські відправили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів