Нову котельню з котлами на пелетах обладнали для опалення Ужгородської міської клінічної лікарні

Нову котельню з котлами на пелетах обладнали для опалення Ужгородської міської клінічної лікарні
Нову котельню з котлами на пелетах, обладнану для опалення Ужгородської міської клінічної лікарні, напередодні оглянув міський голова Богдан Андріїв.

 

Два потужні твердопаливні водонагрівальні котли з автоматичним регулюванням процесів горіння та автоматичною подачею пелет оснащені також системами очищення викидів димових газів і зменшують шкідливість впливу на довкілля. Хоча загалом пелети – це паливні гранули, вироблені із сировини виключно рослинного походження, а тому є екологічно безпечним твердим біопаливом. У цій котельні використовують пелети з відходів деревообробних підприємств та агропромислового комплексу. Змонтувало її ТОВ «Енергозбереження Закарпаття», якому надали в строкове користування бетонний майданчик.

Головний лікар міської лікарні Іван Курах розповів, що пробний запуск уже провели і щодо температури в приміщеннях у лікарні не відчули різницю з тим, коли опалюється газом. За розрахунками перехід на це альтернативне паливо мав би зменшити витрати коштів на 15-20%. Водночас газову котельню також зберегли, зробивши можливість перемикати системи на будь-яке з цих двох видів опалення.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

29 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів