4 платні автостоянки облаштують після Нового року у Берегові

4 платні автостоянки облаштують після Нового року у Берегові
Вони з’являться на вулицях Сечені, Івана Франка, Рожошкерт і Корятовича.

 

У місті Берегово незабаром планують облаштувати 4 платні автостоянки – Таким є рішення депутатів Берегівської міської ради. Як раніше повідомляв міський голова Золтан Бабяк, платних місць для стоянки автомобілів буде близько 300, а безкоштовних – 150. Безплатні паркувальні місця для авто будуть розташовані біля ЗОШ №1, 4 та поліклініки (Берегівської ЦРЛ). Очікується, що відбудеться усе цивілізовано: і облаштування зони, де стоятимуть автомобілі, і монтаж шлагбаумів, інших технічних "дрібничок".

Виконком Берегівської міської ради вже раніше планував обмежити некерований транспортний рух по вул. Сечені, що веде від будинку Мейгеша до площі Кошута. Аби розминутися двом автівкам, тут нерідко доводилося стояти по 10-20 хвилин і чекати, аби тебе не вдарили чи не "поцарапали". Члени виконкому пропонували поставити там шлагбаум, через який планували пропускали лише вантажні автомобілі у лімітний час. Однак це рішення так і не втілили у життя з 2014 року.

Нарешті таке рішення затверджено. Нині вже завершують монтування спеціального пропускного пункту на вулиці Сечені, що веде до центру, а також прокуратури та поліції. Проїзд і паркування для звичайних громадян тут стане платним. Щоправда, тарифи наразі ще не оприлюднили. Станеться це вже після новорічно-різдвяних свят. Однак слід сподіватися, що у зв‘язку зі збільшенням на наших вулицях і площах транспорту у кільканадцять раз, рішення про облаштування платних автостоянок і встановлення пропускних пунктів із рампами – це наразі вірне рішення. Адже машин менше не буде, їх кількість тільки зростатиме.

Петро КРУК

 

29 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів