Закарпатська поліція нагородила діток правоохоронців - переможців конкурсу дитячого малюнка (ФОТО)

Закарпатська поліція нагородила діток правоохоронців - переможців конкурсу дитячого малюнка (ФОТО)
У Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області нагородили дітей працівників поліції – переможців конкурсу дитячого малюнка «Я зростаю в сім’ї поліцейського». Нагороди юним художникам вручив заступник начальника ГУНП області полковник поліції Іван Пеняк.

 

З ініціативи начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковника поліції Романа Стефанишина, з метою популяризації професії працівника поліції та пошуку талановитих дітей, у ці передсвяткові дні пройшов конкурс дитячого малюнку серед дітей працівників поліції «Я зростаю в сім’ї поліцейського з вірою в Різдвяне диво». Сьогодні ж підбили підсумки та назвали переможців.

Нагороди юним художникам вручив заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Іван Пеняк.

Загалом на конкурс надійшло п’ять десятків творчих робіт дітей правоохоронців, які були розподілені за віковими категоріями.

У віковій категорії 4-6 років перемогла робота Ірини Поковби. Друге місце зайняла Анастасія Плиска, третє – Анастасія Шпілька.

У категорії 7-9 років перемогла Стефанія Горзов, другою стала Юлія Цигика. Журі визначило відразу двох переможців за третє місце: Поліну Немчину та Юлію Кушнір.

У категорії 10-14 років перше місце виборола Злата Лендєл, друге – Софія Яцканич, два третіх – Сергій Чума та Анастасія Лесьо.

Заступник начальника ГУНП області полковник Іван Пеняк вручив усім переможцям нагороди – мольберти, фарби та інші цінні подарунки. А всі учасники конкурсу одержали почесні грамоти за участь в ньому. Самі ж дитячі роботи прикрасять спеціальний стенд біля музею облуправління поліції.

Полковник Іван Пеняк привітав усіх учасників конкурсу та їх батьків з наступаючими Новорічно-Різдвяними святами, побажав батькам – нових успіхів у службі та всіляких житейських гараздів у новому році, а діткам – добре вчитися і слухатися батьків.

На завершення було фото на пам’ять і святковий міні-концерт у виконанні духового оркестру Закарпатської поліції.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів