Закарпатці самі телефонують в поліцію щоб повідомити про п’яних водіїв

Закарпатці самі телефонують в поліцію щоб повідомити про п’яних водіїв
facebook twitter vkontakte За минулу добу поліція Закарпаття тричі фіксувала випадки водіння у нетверезому стані, два з яких вдалося задокументувати завдяки небайдужим громадянам.

 

Житель села Верхній Коропець Мукачівського району зателефонував у поліцію, повідомив про автомобіль «ВАЗ-2101», який створював аварійну ситуацію в їх населеному пункті, та припустив, що водій машини може бути п’яним. Група реагування патрульної полції Мукачівського районного відділення одразу виїхала на місце події, перевірила надану інформацію та встановила, що водій дійсно нетверезий, про що складений відповідний протокол.

Інший подібний випадок трапився у селі Пасіка Свалявського району. ГРПП перевірила інформацію, яка надійшла на лінію «102», та виявила у водія автомобіля «Нива» 1,79 проміле алкоголю в крові.

Крім цього, в селі Червеньово Мукачівського району поліція зупинила «ВАЗ-21011» за порушення правил дорожнього руху та виявила у водія 1,6 проміле алкоголю в крові.

Всі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

30 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів