На Львівщині закарпатець на "фурі" потрапив у серйозну ДТП

На Львівщині закарпатець на "фурі" потрапив у серйозну ДТП
Сьогодні, 1 січня близько 13.55 на автодорозі Київ -Чоп в районі Об’їздної у м. Стрий, трапилася ДТП за участі автопоїзда та буса Volkswagen Transporter.

 

Внаслідок ДТП водія буса забрали у важкому стані в лікарню. Про це повідомив кореспонденту VARTA1  голова ГО Варта 1, Ігор Зінкевич. “Траса Київ -Чоп, Обїздна Стрия , ДТП фура і Volkswagen Transporter, з салону буса вилучили муляжі (макети) гранатомета і рушниці. Водій буса у важкому стані. Забрала швидка” – йдеться у повідомленні. 

З салону буса вилучили муляжі (масогабаритні макети) гранатомета та рушниці. 

Як пізніше повідомилли у відділі комунікації поліції у Львівській області, внаслідок ДТП постраждав не лише водій мікроавтобуса, а й восьмеро його пасажирів отримали тілесні ушкодження.

В Стрийський відділ поліції 1 січня, близько 08.30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 28-річний мешканець міста Борислав, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом під керуванням 23-річного жителя Закарпатської області.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та восьмеро його пасажирів були доставлені у лікарню, наразі їх оглядають медики.

Встановлюються обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Джерело: varta1.com.ua

 

01 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів