Закарпатські митники разом із суб’єктами ЗЕД поповнили Держскарбницю на 4 млрд 345 млн гривень

Закарпатські митники разом із суб’єктами ЗЕД поповнили Держскарбницю на 4 млрд 345 млн гривень
Відносно 2016 року у 2017-му до Державного бюджету спрямовано на 1 млрд 232 мл млн грн, або на 39,6% більше. Виконання індикативу забезпечено на 125,3%.

 

Протягом січня-грудня 2017 року 362,3 млн грн спрямовано до спеціального фонду обласного бюджету на розвиток автомобільних доріг загального користування. У 2018 році цей експеримент продовжить свою дію, тобто 50 відсотків перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів (мито, акцизний податок із ввезених на митну територію України підакцизних товарів та ПДВ) також будуть спрямовуватись на розбудову автошляхів краю. Крім того, до 10% суми перевиконання загального обсягу митних платежів, визначеного помісячним розписом доходів загального фонду державного бюджету, за рішенням Кабміну України, а це 122,4 млн грн, спрямовано на поточні та капітальні видатки митниці.

Фахівці Закарпатської митниці ДФС зазначають, що рекордні показники надходжень до бюджету – це спільні здобутки митниці та суб’єктів ЗЕД. У відомстві висловлюють щиру вдячність всім, хто долучився до результативної діяльності митниці та переконані, що 2018 рік принесе ще більший професійний і економічний досвід, збагатить перспективами і здобутками та відкриє для всіх нові можливості.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

 

02 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів