Смертельна знахідка: мешканець Виноградівщини виявив на своєму городі тіло невідомого чоловіка

Смертельна знахідка: мешканець Виноградівщини виявив на своєму городі тіло невідомого чоловіка
Працівники поліції Виноградівщини затримали підозрюваного у вбивстві мешканця смт.Королево. Чоловік, який наніс ножове поранення односельцю, знаходиться під вартою.

 

Вчора, 2 січня, о 10.01 год. зі служби «102» надійшло повідомлення від мешканця смт. Королево про те, що він виявив на своєму городі тіло невідомого чоловіка.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Виноградівського відділення поліції разом із працівниками спеціалізованого відділу слідчого управління ГУНП в Закарпатській області Поліцейські встановили особу померлого. Ним виявився 22-річний односелець заявника.

Працівники управління карного розшуку та сектору кримінальної поліції Виноградівського відділення провели ряд оперативно-розшукових дій та встановили, що до даного злочину причетний 22-річний мешканець смт. Королево.

З’ясувалося, що знаходячись на подвір’ї дворогосподарства по вулиці Українській в смт.Королево, між затриманим та потерпілим виник конфлікт. Під час сварки підозрюваний вдарив 22-річного односельця ножем.

Отримавши поранення, хлопець намагався втекти, та добігши до городу заявника, впав і помер на місці.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 КК України. На даний час чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання під вартою Виноградівського відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

На Свалявщині чоловік, перебуваючи в гостях, зарізав 70-літню господиню

Жахливий випадок у Перечині: двоє пенсіонерів отруїлися чадним газом

 

03 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів