Новий рік на Закарпатті почався тривожно: зафіксовано 3 випадки загибелі людей

Новий рік на Закарпатті почався тривожно: зафіксовано 3 випадки загибелі людей
Перше повідомлення про те, що ймовірно внаслідок отруєння чадним газом, загинули двоє громадян, надійшло до оперативно-рятувальної служби 02 січня о 12:28. Сповістили вогнеборців про це черговий відділу поліції ГУ НП в Закарпатській області. Загиблими виявились: власник помешкання 1947 року народження та його сусідка 1946 року народження. Трагічний випадок стався за адресою: м. Перечин, вул. Колгоспна. Підрозділи ДСНС на цю подію не залучались.

 

Другий трагічний випадок стався  02 січня на вул. Леонтовича в м. Тячів. Рятувальникам  о 16:22 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку 38-річного місцевого мешканця.

Для її ліквідації до місця було направлено рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів. Усього працювало 7 чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

О  16:28 стихію вдалося локалізувати й через 5 хвилин ліквідувати повністю. На місці події вогнеборці  виявили тіло власника помешкання.

Завдана матеріальні шкода встановлюється, адже вогонь знищив електрообігрівач та пошкодив покривало. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи. За попередніми даними, поява вогню в будинку могла стати наслідком порушення правил експлуатації електрообігрівальними приладами.

У ДСНС України у Закарпатській області

Також дивіться:

Жахливий випадок у Перечині: двоє пенсіонерів отруїлися чадним газом

На Свалявщині чоловік, перебуваючи в гостях, зарізав 70-літню господиню

Смертельна знахідка: мешканець Виноградівщини виявив на своєму городі тіло невідомого чоловіка 

 

03 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів