Казкова музика та дитячі крики радості наповнили будівлю облмуздрамтеатру в Ужгороді!

Казкова музика та дитячі крики радості наповнили будівлю облмуздрамтеатру в Ужгороді!
Тут справді яблуку ніде було впасти - Новий 2018 рік святкували діти правоохоронних структур Закарпаття.

 

Організували казкове свято для дітей поліцейських охорони, працівників карного розшуку, відділу кадрів та інших підрозділів поліції Закарпатської області керівники профспілкової організації ОВС. ЇЇ очільник Валерій Менджул розповідає - такого роду сімейне свято вже стало багаторічною традицією:

– Новий рік – це чудове свято. Ми кожного року збираємо дітвору поліцейських з усіх управлінь поліції Закарпаття аби діти мали змогу відчути справжній дух казки. Окрім дітей поліцейських ми також запросили вихованців підшефного закладу -Перечинської школи інтернату.

Водили хороводи, танцювали з казковими героями та просто насолоджувалися святом. Згодом на свято завітав справжній Дід Мороз та Снігуронька. З великою торбою подарунків за плечима. Діти отримали завдання від казкового персонажа, а взамін і солодку нагороду.

- Свято було дуже емоційне. Ми танцювали зі Снігуронькою, брали участь у конкурсах, розповідали віршики. Я задоволений. І дивіться, ось якого подарунка отримав, - розповідає Сашко, син працівника Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Чекала на дітей і святкова вистава під назвою «Велике жабеня».

Емоції щастя переповнювали не тільки дітвору. Батьки-поліцейські кажуть, що свято вдалося на славу!

Окрім веселої програми діти мали нагоду сфотографуватися на фоні зимових фотозон, познайомитися один з одним. А завершили ж святкування спільним хороводом навколи ялинки та гучними вигуками : «З Новим Роком – з новим щастям!».

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

03 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів