Поліція Мукачівщини встановила місце перебування дев'ятьох неповнолітніх із села Великі Лучки

Поліція Мукачівщини встановила місце перебування дев'ятьох неповнолітніх із села Великі Лучки
Правоохоронці Мукачівського відділення розшукали дев’ять неповнолітніх, позбавлених батьківського піклування. Інформацію про дітей поліцейські передали службі у справах дітей.

 

Поліція передала до суду справу за фактом розбійного нападу, вчиненим жителем села Великі Лучки Мукачівського району. На утриманні у чоловіка знаходилося дев'ять дітей, всім їм він був не рідним батьком, лише опікуном.

Проте після того, як правоохоронці встановили причетність жителя Мукачівщини до скоєння злочину, чоловік був позбавлений права опікуватися неповнолітніми. Діти  ж автоматично залишились на утриманні державних органів опіки та піклування.

Працівники поліції встановили, що всі неповнолітні не проживали за адресою їх опікуна. За фактом зникнення дітей в рамках кримінального провадження правоохоронці розпочали пошуки та швидко встановили місцезнаходження кожного з них. З’ясувалося, що двоє, віком 13 та 15 років, мешкають разом зі своєю біологічною матір’ю у селі Великі Лучки. Інші семеро проживають зі своїм дядьком у місті Стрий Львівської області.

Усіх неповнолітніх,  місце  перебування яких поліція встановила,  буде передано службі у справах дітей для подальшого їх влаштування в родини.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів