Співак із Аппенін з’явився у відеокліпі "разом із Говерлою"

Співак із Аппенін з’явився у відеокліпі "разом із Говерлою"
Італійський співак Альфонсо Олівер написав пісню «Ми переможемо», присвячену Україні. У ній він розповідає про необхідність боротьби за свої мрії.

 

Натх­ненний подіями в нашій державі, він протягом цього літа мандрував різними містами – від Львова до Одеси та Полтави, а своє захоплення побаченим виклав у кліпі на композицію.

Презентація пісні відбулася 15 грудня на українському радіо «Дуже», відеокліп, до якого потрапило й Закарпаття (Альфонсо піднімався й на Говерлу), можна буде подивитися в соцмережах. Романтична композиція є подякою співака українцям і Україні за красу, яка до глибини душі його вразила. «Більшість італійців асоціюють Україну лише з красивими жінками та війною, – каже він. – Коли я приїхав сюди, то побачив зовсім іншу картину. Україна — це розвинена держава з багатою культурною спадщиною, дружнім народом і смачною кухнею. Однак мене вразив той факт, що в багатьох регіонах люди не спілкуються рідною мовою».

Нашим читачам буде також цікаво дізнатися, що італієць став володарем гран-прі в міжнародному конкурсі за виконання пісні українською мовою і він навіть планує жити в нашій державі, бо його кохана – наша співвітчизниця.

Джерело: "Новини Закарпаття"

 

05 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів