"Життя — наче сценарій, а ми — його автори..."

"Життя — наче сценарій, а ми — його автори..."
У своєму житті ми самі ставимо коми, крапки, закінчуємо розділи, розпочинаємо нові епізоди, вводимо нових дійових осіб, прощаємося зі старими.

 

Дуже прості рецепти щасливого року. Вони зрозумілі й доступні кожному.

"Якщо ти хочеш зміни в майбутньому, стань цією зміною сьогодні", — казав Махатма Ганді, автор філософії ненасилля. Така проста і дуже мудра істина. А коли ж іще вносити зміни у своє життя, як не з приходом Нового року? Настрій напередодні цього свята завжди пронизаний надіями на краще, на те, що нарешті здійсняться найзаповітніші мрії. І таки здійсняться! Бо, задумуючи бажання у новорічну ніч, маємо пам'ятати: усе залежить лише від нас, йдеться у публікації Експрес.

Як перетворити 2018 рік на 365 днів щастя? Поставити перед собою декілька важливих цілей. Ось три з них:

1. Творити добро. Адже саме це — запорука дива в нашому житті. Ну погодьтеся, це так просто — робити вчинки, які дають радість іншим, які викликають усмішку. Наприклад, дзвінок до мами зі словами: "Мам, я сумую. Як твої справи? Люблю тебе". Або пакунок з іграшками, який можна віднести до сиротинцю. Добро — це накрутити голубців і почастувати ними наших воїнів у найближчому госпіталі. Такі справи — надзвичайно важливі. Бо саме вони дають можливість...

2. ...не втрачати віру в краще. Так, наша країна переживає непростий період: реформи відбуваються вкрай повільно, ціни на продукти і комунальні послуги зростають. А дороги! Багато років у нас жахливі дороги. Так, усе це є, усе це — проблеми нашої держави. Утім після найсильнішої зливи — найкрасивіша веселка. Тож наше важливе завдання на 2018-й — вірити в себе і в свою країну. Віра одне в одного об'єднує. Ми разом, і ми заслуговуємо...

3. ...бути щасливими! Це — третя ціль на поточний рік. Бо життя — наче сценарій, а ми — його автори: самі ставимо коми, крапки, закінчуємо розділи, розпочинаємо нові епізоди, вводимо нових дійових осіб, прощаємося зі старими. Усе залежить тільки від нас. Тож виконуймо разом ці прості завдання на наступний рік. А через 12 місяців обміняємося результатами: проаналізуємо, як змінилося наше життя. А воно, повірте, зміниться. На краще! Щасливого Нового року!

 

06 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів