Смертельні ревнощі: мукачівець зарізав чоловіка у власному під’їзді

Смертельні ревнощі: мукачівець зарізав чоловіка у власному під’їзді
Поліцейські кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили і затримали 26-річного мукачівця за вбивство юнака у під`їзді багатоповерхівки на вулиці Шандора Петефі. Підозрюваному обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

 

Нагадаємо, 5 січня, близько 23.55 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця багатоповерхівки на вул.Шандора Петефі в місті Мукачево про бійку у під`їзді будинку.

На сходинковій клітці другого поверху будинку поліцейські виявили тіло молодого чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. Потерпілим виявився 27-річний мешканець цього ж будинку. Молодий чоловік помер на місці від численних колото-різаних ран.

В ході проведення ряду оперативно-розшукових заходів працівники Управління кримінальної поліції Головного управління Національної в Закарпатській області спільно з мукачівськими поліцейськими кримінального блоку, працівниками превенції відділу встановили особу, причетну до скоєння вбивства. Підозрюваним виявися 26-річний мешканець м.Мукачева. Як з`ясували поліцейські, на грунті ревнощів хлопець наніс смертельні ножові поранення молодому чоловікові в область життєво важливих органів. Від отриманих поранень хлопець помер на місці.

Мукачівцю, який вчинив злочин, поліцейські вже повідомили про підозру за скоєння «Умисного вбивства», а це - ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою, строком до 60 діб. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів