У ректораті УжНУ школярі з Маріуполя знайомилися з нашим вишем

У ректораті УжНУ школярі з Маріуполя знайомилися з нашим вишем
5 січня у залі засідань Вченої ради Ужгородського національного університету відбулася зустріч представників нашого вишу зі школярами зі східної частини України – учнями 5–10 класів Маріуполя.

 

а Закарпаття діти завітали, аби зустріти Різдво в найкращих українських традиціях у Волівці. Керівництво УжНУ відгукнулося на лист організаторів поїздки й домовилося про зустріч із гостями.

Роксолана Блажівська

Ужгород став першою зупинкою нашого краю у маршруті мандрівників. Уже в ректораті університету школярів і їхніх учителів зустріли аспірантка математичного факультету, працівниця відділу гуманітарно-виховної роботи УжНУ Роксолана Блажівська та проректор із науково-педагогічної роботи Ігор Король.

Ігор Король

Для майбутніх абітурієнтів представники вишу влаштували презентацію УжНУ. Так, гостям із Маріуполя розповіли про структуру університету, насичену наукову та навчальну діяльність, дозвілля, перспективи для випускників тощо.

Після розмови про сучасне, школярам провели екскурсію й минулим. Так, гості мали змогу відвідати музей історії УжНУ та археологічний музей ім. професора Едуарда Балагурі. Відтак мандрівники продовжили знайомство з містом.

Уже незабаром наш університет прийматиме в гості нових потенційних друзів, які також приїдуть із Маріуполя. У лютому чекаємо на візит студентів, з якими спільно руйнуватимемо стереотипи про наші міста.

Антоніна Чундак

Медіацентр УжНУ

Нагадаємо, УжНУ зустрічав майбутніх абітурієнтів - учнів шкіл з Маріуполя

 

09 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів