В Ужгороді комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту прийняла ряд важливих рішень

В Ужгороді комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту прийняла ряд важливих рішень
Насамперед члени комісії затвердили детальну схему організації одностороннього руху на площі Корятовича. Департаменту міського господарства доручили підготувати проект рішення виконкому про затвердження цієї схеми.

 

Демонтовувати чи ні обмежувачі руху в мікрорайоні "Північний" за зверненням одного з ужгородців, вирішили докладніше вивчити з виходом на місце. На додаткове вивчення відклали і облаштування обмежувачів руху на вулиці Миколи Лобачевського. А от щодо вулиці Вузької, 89 комісія доручила відділу муніципальної інспекції з благоустрою підготувати проект рішення виконкому про скасування попередньо прийнятого рішення про демонтаж обмежувачів руху. Члени комісії також підтримали рішення, що на вулиці Підгірній необхідно демонтувати обмежувачі руху, а на вулиці Леоніда Говорова їх встановлювати недоцільно.

Департаменту міського господарства доручили вивчити звернення Управління патрульної поліції стосовно проведення реконструкції кількох світлофорних об'єктів і визначити орієнтовний кошторис для проведення таких робіт. А ще – вивчити технічну можливість зміни циклу роботи світлофора: збільшення часу для автомобілів і зменшення для пішоходів на пл. Шандора Петефі. Члени комісії підтримали й облаштування світлофора на перехресті вулиць Закарпатської-Загорської.

На розі вулиць Стрільничної та Високої департаменту доручено встановити оглядове дзеркало, а біля міської дитячої лікарні - дорожній знак "Стоянка заборонена" з обох боків за 10 метрів від центрального входу.

Комісія не вбачає за доцільне вносити зміни до руху автобусних маршрутів до ЗОШ №20. Зате рекомендувала перевізникам запровадити в автобусах в автоматичному режимі оголошувати зупинки. Також затвердили проект положення про єдиний взірець проїзного документа для школярів.

 

09 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів