Мости у гірському Закарпатті мають стратегічне значення

Мости у гірському Закарпатті мають стратегічне значення
І попередити їхню руйнацію набагато простіше, ніж відбудовувати з нуля.

 

Зараз жителі закарпатської Котельниці, що живуть по інший бік річки, вже можуть доїхати до своїх будинків. Ще на початку грудня, переправу пошкодила паводкова хвиля. Тоді, вода підмила підпору, перекриття просіло, частина ґрунту обвалилася. Місцеві зробили дерев’яні кладки, щоб переходити з берега на берег. На сесії Воловецької селищної ради виділили 100 тис грн. на тимчасове відновлення переправи. Тоді ж, відразу звернулись і до містобудівної фірми.

Тишівський сільський голова каже, зараз до селян принаймні зможе доїхати швидка, однак, відновлювальні роботи ще попереду. Зараз укріпити міст не дозволяє погода. Цей міст був аварійний вже давно. Влітку служба автомобільних робіт проводила обстеження, зробили проект по укріпленню переправи.

Та втілити його в життя через відсутність коштів так і не вдалось. Та цього року, сподіваються ситуація зміниться. Всього на території Тишівської сільської ради 9 мостів. І їх вже давно час укріпляти. Адже будували ці переправи не один десяток років тому. Така ж ситуація і по всьому району, каже голова Воловецької адміністрації. Цього року обіцяють максимально звернути увагу на аварійні переправи. Адже, мости мають важливе стратегічне значення. Адже попередити руйнування набагато простіше, ніж відбудовувати все з нуля.

Джерело: М-Студіо

 

11 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів